Home » Novinky

Víkend se sladkovodními rybami

Čtvrtek 08.10.2015

 
50g  Kouřem ovoněný pošírovaný pstruh  95,-
podávaný na teplém salátu z černé čočky
 
Sommelier doporučuje: Veltlínské zelené - pozdní sběr (polosuché) Vajbar
 
Kapří polévka se zeleninou a rajčaty  49,-
dochucená tymiánovým olejem
 
Sommelier doporučuje: Frankovka ROSE - kabinet (polosuché) Kořínek
 
120g  Pečený úhoř na másle,  285,-
pyré ze zauzených brambor a restovaná sezónní zelenina
 
Sommelier doporučuje: Pinot Blanc - kabinet (suché) Kořínek
 
Grilovaný pstruh s mačkanými brambory s máslem a petželkou,  185,-
doplněný o pyré z konfitovaného česneku
 
Sommelier doporučuje: Müller Thurgau - kabinet (suché) Lahofer
 
150g  Filet kapra pečený s olivovým olejem a bylinkami,  175,-
salát z pečených paprik, cuket a brambor
 
Sommelier doporučuje: Sylvánské zelené - pozdní sběr (suché) Roudnice




Radniční sklípek

Restaurace Litoměřice

Rezervace

+420 731 422 013

Datum Čas :

Jméno

Počet míst Telefon

E-mail

Restaurace Litoměřice rezervace místa

+ Přidat poznámku

Poznámka

Vaši rezervaci berte za vyřízenou až po obdržení potvrzení od nás, na Vámi zadaný kontakt. Děkujeme.