Home » Novinky

Víkend s rybami a dary moře

Pátek 30.11.2018

Doporučujeme

 

Něco malého

 
60g Carpacio z marinované chobotnice s rukolovým salátem, domácí pečivo 145,-
 
70g Tatarák z čerstvého tuňáka s plody kapary, domácí pečivo 185,-
 
70g Zauzený mořský úhoř v hráškovém krému s panchetou, křepelčí vajíčko a kaviár 175,-
 
 

Velká jídla

 
Bujabéza - středomořská sytá polévka s rajčaty, mořskými rybami, slávkami a krevetami 160,-
 
100g Tuňák filet SASHIMI (opečený na olivovém oleji uprostřed syrový) 230,-
 
370g Pražma královská - celá ryba pečená v pekáčku s bramborami a zeleninou 325,-
 
100g Grilovaná chobotnice podávaná na dýňovým pyré 235,-
 
100g Grilovaný mořský úhoř (filet) 140,-
 
900g Štítník červený (úprava a příloha po domluvě) 780,-
 
1ks Bangladéšská kreveta na pikantní rýži basmaty s kokosovým mlékem a koriandrem 220,-
 
Mušle srdcovky a slávky připravené se špagetami s česnekem, ančovičkami a sušenými rajčaty 235,-
 
700g Slávky Tin Tin (mušle připravené s červenou curry pastou, zázvorem, sezamovým olejem, 245,-
kokosovým mlékem, koriandrem, citronovou trávou a chilli papričkou)
 
Slávky možno připravit i na bílém víně s tomaty či řapíkatým celerem
 

Dezert

 
Creme brulee se zeleným čajem podávané s pěnou z kokosového mléka 95,-




Radniční sklípek

Restaurace Litoměřice

Rezervace

+420 731 422 013

Datum Čas :

Jméno

Počet míst Telefon

E-mail

Restaurace Litoměřice rezervace místa

+ Přidat poznámku

Poznámka

Vaši rezervaci berte za vyřízenou až po obdržení potvrzení od nás, na Vámi zadaný kontakt. Děkujeme.